Gilice Erdei Iskola

Fácános Hotel

                                                                                                               erdiszallas logo

 

Erdok hete logo 2017 rgb

 

erdovarazs banner 250x250 logo 002 erdoknapja logo hu

 

az ev faja vadalma

 

FilmtarErdesz logo hu

 FilmtarVadasz logo hu

 

erdeiprogramok logo

 

erdo mezo logo 

 

 

 

 

A VADEX Mezőföldi Zrt. tájékoztat minden érintettet,

hogy a kezelésében lévő területeket érintő bármilyen jellegű rendezvény – így pl.: technikai sportok, kerékpáros-, futó-, tájfutó versenyek, nagy létszámú vezetett túrák, stb. – lebonyolításához a VADEX Mezőföldi Zrt. előzetes hozzájárulása szükséges.

Az engedélyezési eljárások időigényére tekintettel Társaságunk kéri, hogy hozzájárulás iránti kérelmüket legkésőbb a rendezvény tervezett időpontja előtt 30 nappal szíveskedjenek benyújtani.

Tájékoztatás

 Egyes rendezvények, események jelentősebb környezeti hatást gyakorolhatnak az erdőre, fokozott terhelést jelenthetnek a természeti környezetre, esetlegesen túlmutatnak a látogatás fogalmán.

Bizonyos erdőterületen végzett tevékenységekhez – az Erdőtv. 93. § (1), (2) és (4) bekezdésében szabályozott esetekben, így különösen a huszonnégy órát meghaladó üdülési, illetőleg sportolási tevékenység, táborozás, sátrazás, lovas és technikai sportverseny, ideiglenes árusítóhely üzemeltetése stb. a Társaság, mint erdőgazdálkodó hozzájárulása térítés ellenében szükséges.

A VADEX Mezőföldi Zrt. erdőterületét érintő rendezvény, egyéb esemény szervezési szándéka esetén

Emmerlingné Köhler Marietta birtokpolitikai osztályvezetőt a

      postaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

e-mail címen kell megkeresni, különös tekintettel az Erdőtv. 93. § (1), (2) és (4) bekezdésében szereplő hozzájárulás megadása, valamint a szükséges egyeztetések, hatósági ügyintézések, helyszíni bejárások lebonyolítása az esetleges káros környezeti hatások elhárítása, valamint a rendezvény idején és helyszínén az erdészeti munkák átszervezése, a rendezvény idejére történő felfüggesztése, stb. érdekében.

    wikipedia     youtube     youtube
bg sukoro new
XI. Vadgasztro

 

azerdo logo hu
 
amierdonk logo hu
 
oee logo hu
 
erdeszetilapok logo hu
 
ek logo hu
FM Logo
 
szechenyiterv logo hu
 

itthon logo hu

 

nka logo hu

 

velencei to turisztikai kartya front