Gilice Erdei Iskola

Fácános Hotel

                                                                                                               erdiszallas logo

 

Erdok hete logo 2017 rgb

 

erdovarazs banner 250x250 logo 002 erdoknapja logo hu

 

az ev faja vadalma

 

FilmtarErdesz logo hu

 FilmtarVadasz logo hu

 

erdeiprogramok logo

 

erdo mezo logo 

 

 

 

A vadvédelmi kerítések felhasználási területe elsősorban az erdők védelme a vadkároktól. Kedvező árfekvése, tartós kivitele és könnyű telepítése miatt azonban sok egyéb területen is alkalmazható.
A tekercses, horganyzott vadvédelmi kerítés védi az autópályák forgalmát és egyre  gyakoribb felhasználási területe a vadasparkok, szőlők, gyümölcsösök, mezőgazdasági területek állatokkal szembeni védelme.
A megrendelő mindenkori igényeihez igazodik a kerítésfonatok típusainak széles választéka 90 cm-től egészen a 2,40 m-es magasságig, az igényektől függő vízszintes és függőleges szálosztással.

Megrendelés esetén egy héten belül helyszíni felmérést végzünk, azt követően 24 órán belül árajánlatot adunk.

 

VADEX Mezőföldi Zrt. a vadvédelmi kerítések két fajtáját forgalmazza.

A szlovák RETIC típusú kerítésfonat 90 cm-es magasságtól 2,00 m magasságig különféle típusválasztékban fordul elő. Sűrű szálosztása, többszörösen tűzihorganyzott anyaga alkalmassá teszi szőlők, gyümölcsösök, hobbikertek kisebb állatokkal szembeni védelmére. Erősített kivitele vadvédelmi kerítésként erdősítések, mezőgazdasági területek védelmére is kiválóan alkalmas. Esztétikus kialakítása miatt családi házak, hétvégi házak kerítésének is kifejezetten ajánlható.

Az angol Tornado és a portugál Nodimor típusú csúszásmentes csomózású kerítés fonat elsősorban vadvédelmi területek, vadaskertek és autópályák vadvédelmi kerítésfonataként funkcionál.vadvedelmi kerites 1

A Tornado és Nodimor csúszásmentes csomózású fonatok 100 fm-es tekercsekben forgalmazott, egy darabból készült, feszített álló huzalfonat csúszásmentes Locking csomókkal, az ellenállóság és a hosszú élettartam érdekében egyedülállóan hullámosított nagy szakítószilárdságú vízszintes szálakkal, háromszoros korrózióvédelemmel. A kitűnő műszaki adottságok, nagy típusválaszték rendkívül széles körű felhasználási lehetőséget teremt.

A legfontosabb három jellemzőt - funkció megfelelőség, élettartam, ár - együtt tekintve lényegesen jobb a csúszásmentes csomózású kerítésfonat a hagyományos fonatoknál. A vadaskertek tervezése, kerítésük megépítésén túl a kertek egyéb berendezéseinek, vadgazdálkodási létesítményeinek kivitelezését (kapuk, etetők, vadbefogók stb.) is vállaljuk.
Megrendelőink elsősorban az ország vezető vadgazdálkodói, akik a hosszú távú, tartamos zárttéri vadgazdálkodáshoz hosszú élettartamú, kevés karbantartást igénylő kerítést kerestek és találtak a csúszásmentes csomózású kerítésben. Autópályák építésénél is széleskörű felhasználhatósága van. Ilyen kerítésfonatból készült az M5 autópálya Budapesttől Kiskunfélegyházáig, az M7 autópálya Székesfehérvártól Zamárdiig, illetve az M9 autópálya Szekszárdtól. Ezen munkák kivitelezését is a VADEX Mezőföldi Zrt. végezte.

A csúszásmentes csomózású kerítésfonattal végzett kerítéssel kerítéssel a beruházó korszerű, gazdaságos terméket, kiváló világszínvonalú minőséget, garantáltan szakszerű és gyors munkát kap a VADEX Mezőföldi  Zrt.-től.

 

Információ és kapcsolat:

                                             Pereczes László ágazati igazgató

                                              telefon: 06 30 939 9061

                                              e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

    wikipedia     youtube     youtube
bg sukoro new
XI. Vadgasztro

 

azerdo logo hu
 
amierdonk logo hu
 
oee logo hu
 
erdeszetilapok logo hu
 
ek logo hu
FM Logo
 
szechenyiterv logo hu
 

itthon logo hu

 

nka logo hu

 

velencei to turisztikai kartya front