Erdei Iskola

Fácános Hotel

                                                                                                               kisfaludi logo
 
erdiszallas logo

  

erdoknapja logo hu

 

fabook post 2018 OEE 002

 

ErdovarazsCsaladiNap Ver2 Color 002

 

FilmtarErdesz logo hu

 FilmtarVadasz logo hu

 

erdeiprogramok logo

 

erdo mezo logo

 

OrszágosJótékonyságiVadászat Logó zöld kicsi 

 

 

 

 

Számít a támogatása!

 

Amennyiben szívesen támogatná a Gilice Erdei Iskola Alapítvány munkáját, kérjük, ajánlja fel a személyi jövedelemadója 1%-át!

Önnek csak pár kattintás, az Alapítványnak lehetőség a további működésre, a Gilice Erdészeti Erdei Iskola programjainak megvalósítására, élménypedagógiai foglalkozásokra és arra, hogy sok-sok gyermeknek csaljunk boldog mosolyt az arcára, miközben megismerkednek a természeti környezettel és az erdészeti tevékenységekkel. Az ismeretek elmélyülését játékos feladatokon keresztül, a diákok aktív részvétele, közvetlen tapasztalatszerzése garantálja. Játszva tanulni a legjobb, miközben a résztvevő gyermekek felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak.

Köszönjük, ha segíti a Gilice Erdei Iskola Alapítvány tevékenységét!

 

 

 

Gilice Erdészeti Erdei Iskola és Óvoda

 
 
Tisztelt Pedagógusok, Szülők, kedves Gyerekek!
 

A járvány elleni védekezés keretében, a Kormány által kihirdetett vészhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően az állami erdőgazdaságok 2020. március 17-től szüneteltetik az erdei kisvasutak, erdei szálláshelyek, erdészeti erdei iskolák működtetését, valamint átmenetileg bezárják a közjóléti turisztikai központokat, erdei múzeumokat és kiállításokat.
A Gilice Erdészeti Erdei Iskola és Óvoda fenti rendelkezés értelmében határozatlan ideig nem fogad csoportokat, azonban környezeti nevelési tevékenységük továbbra sem szünetel. Új feladatokon, foglalkozásokon és programokon dolgozunk, hogy a járványhelyzet elmúltával a természet még színesebb arcát mutathassuk meg!

 

Megértésüket köszönjük, jó egészséget és kitartást kívánunk! Vigyázzunk egymásra!

 

Gilice Erdészeti Erdei Iskola és Óvoda munkatársai

 


 
 

 

 Információ és kapcsolat (hétfő-péntek):  

gilice bal box kep

 Tóth Anna 

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Leiratkozás a hírlevélről

 

Letölthető:  

Kedvcsináló videó  

Bemutatkozó videó 

 

 

gilice face borító

 


 Az OEE által minősített Gilice Erdészeti Erdei Iskola és Óvoda helyszínei a Fejér megye délnyugati részen elhelyezkedő, meseszép turistaparadicsomként ismert soponyai Ökoturisztikai Központ, és a Székesfehérvártól 18 km-re fekvő Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark. A területek rendkívüli adottságaiknak köszönhetően számos programlehetőséget kínálnak az érdeklődő csoportok számára.

Erdei iskolánk és óvodánk programjainak célja a környezeti nevelés természetes környezetben történő megvalósítása élménypedagógiai foglalkozásokkal. A programokat erdőmérnök, természetvédelmi mérnök, biológia, földrajz és pedagógiatanárok szervezik. Az iskolások és óvodások részt vehetnek egy vagy többnapos programjainkon. A foglalkozásokat mindig az adott csoport létszámához, korosztályához, képességeihez igazítjuk. A csoportok a helyszín változatos környezeti adottságából adódóan az erdei és a vizes élőhelyek élővilágával, természetvédelmével, és az erdészek tevékenységeivel is megismerkedhetnek. A minősített modulok mellett lehetőség van kiegészítő foglalkozásokkal (lovaskocsikázás, madárgyűrűzési bemutató, íjászat, kézműves foglalkozás, kutyás bemutató) színesíteni a kirándulást vagy akár a többnapos erdei iskolát. Ahhoz, hogy a gyerekek környezetünkkel ne csak elméletben ismerkedjenek meg, fontos, hogy minél többször adjunk lehetőséget az érzékszerveken alapuló ismeretszerzésnek, a természetközeli tanulásnak.         

 

 A Gilice Erdészeti Erdei Iskola és Óvoda helyszínei könnyen megközelíthetők. 

 

 

Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark: 

  • autóval: M7 autópályán, lehajtás az 50-es km-nél (Pákozdi-pihenő) vagy a 8116-os számú főútról
  • kerékpárral: a Velencei-tavi kerékpárúton
  • hajóval: Agárdról
  • helyközi buszjárattal: Pákozd-Honvéd Emlékmű megállóhely

soponyai Ökocentrum:

Székesfehérvárról a kálozi busszal, a jegyet a Soponya Gyermekvárosi megállóig kell megváltani, és ott leszállni. Tábla jelzi az Ökocentrumba vezető útvonalat. 

gilice box kiegeszito foglalkozas

 

    wikipedia     youtube     youtube

pagony logo 3 01

Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál

15eves vadgasztro logo final

 

Tűzgyújtási tilalom 

 

Mi erdőnk banner 160x290px feh

 

klima bannner 200x200

 
oee logo hu
 
erdeszetilapok logo hu
 
ek logo hu
am logo szines HU 002
 
szechenyiterv logo hu 

 

nka logo hu

 

velencei to turisztikai kartya front