Erdei Iskola

                                                                                                               Tzifaprogram
 
kisfaludi logo
 
erdiszallas logo

  

erdoknapja logo hu

 

fabook post 2018 OEE 002

 

ErdovarazsCsaladiNap Ver2 Color 002

 

FilmtarErdesz logo hu

 FilmtarVadasz logo hu

 

erdeiprogramok logo

 

erdo mezo logo

 

OrszágosJótékonyságiVadászat Logó zöld kicsi 

 

 

 

Társaságunk idén ősszel folytatja a megkezdett grandiózus erdőtelepítéseit. Hiszen továbbra is elkötelezettek vagyunk Fejér megye erdősültségének növelése, a tartamos erdőgazdálkodás és a klímaváltozás kedvezőtlen hatásainak mérséklése mellett.

 

csemete 0820

 

Az elmúlt években, az ezer hektárokban mérhető erdőfelújításokon túl az Újszülöttek Erdeje, illetve Mintafásítás I-II-III. programok keretében összesen, mintegy 100 hektár új erdőt létesítettünk Alsószentiván, Balinka, Baracs, Bodajk, Mezőfalva és Mór külterületén. Országos tekintetben, hosszú távú közös érdekünk a fenntartható erdőgazdálkodás megtartása, mivel az erdő szolgáltatásaira nemcsak jövőre, hanem 50-100-200 év múlva is számítunk.

 

molyhos tlgy 0820

 

Az erdőgazdasági portfólión belül is kiemelkedő volumenű munkánkat, Fejér megyének az országosnál jóval alacsonyabb, mindössze 12,5% erdősültsége is indokolja.

 

szajk 0820

 

Az erdőtelepítési programunk 2022 őszi folytatása során a baracsi, cecei, daruszentmiklósi és móri felhagyott szántók, legelőkre kerül sor, így tovább növelve Magyarország zöld tőkéjét. Számszerű adatokat tekintve, Társaságunk a mintegy 33 hektáron, több mint negyedmillió csemete kiültetését tervezi.

 

akc 0820

 

Az erdészeti szakemberek a fafajmegválasztásnál a termőhelyi adottságokat, a fenntarthatóságot, valamint a klímaváltozás hatásait messzemenően figyelembe vették, így az erdősítésekben a mediterrán viszonyokat kedvelő őshonos csertölgy, valamint a hazai nyár dominál majd, a fennmaradó területeken létesített akácosok pedig a legértékesebb méhlegelők lesznek.

 

napsts 0820

 

Köszönet a csodás természetfotókért Tóth Károlynak!

 

    wikipedia     youtube     youtube

pagony logo 3 01

image 2022 02 09 125442 removebg preview

Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál

15eves vadgasztro logo final

 

Tűzgyújtási tilalom 

 

Mi erdőnk banner 160x290px feh

 

klima bannner 200x200

 
oee logo hu
 
erdeszetilapok logo hu
 
ek logo hu
am logo szines HU 002
 
szechenyiterv logo hu 

 

nka logo hu

 

velencei to turisztikai kartya front