Erdei Iskola

Fácános Hotel

                                                                                                               kisfaludi logo
 
erdiszallas logo

  

erdoknapja logo hu

 

fabook post 2018 OEE 002

 

ErdovarazsCsaladiNap Ver2 Color 002

 

FilmtarErdesz logo hu

 FilmtarVadasz logo hu

 

erdeiprogramok logo

 

erdo mezo logo

 

OrszágosJótékonyságiVadászat Logó zöld kicsi 

 

 

 

MECHANIKUS ÉS ELEKTRONIKUS KERÍTÉS ÉPÍTÉS, ÉRTÉKESÍTÉS

A lefelé sűrűsödő szálkiosztású „mechanikus” vadháló a kertek, erdők, legelők, autópályák, mezőgazdasági, erdészeti és vadászati területek elkerítésére egyaránt alkalmas, tartós, megbízható védelmet nyújt.


Ha szarvas, vaddisznó kártételét szeretnénk megelőzni, vagy nagytestű állatainkat (ló, szarvasmarha, bivaly) biztonságban tudni, akkor az akár 20 év gyári garanciával csúszásmentes csomózású fonat a megoldás, mely 155-től 244 cm magasságig elérhető. Ár: 600 Ft+áfa/fm-től. Ez a kerítéstípus évtizedekre megoldja a problémát, így vadaskertek, farmok létesítésére is alkalmas.vadex kerites A5 front 2020

 

Kisebb testű vad, illetve apróvadnevelő telepek esetében elegendő a hagyományos, tekert csomózású fonat, mely 100-200 cm között többféle magasságban, és szálsűrűségben rendelhető. Erősített kivitele vadvédelmi kerítésként erdősítések, mezőgazdasági területek védelmére is kiválóan alkalmas. Esztétikus kialakítása miatt családi házak, hétvégi házak kerítésének is kifejezetten ajánlható. Ár: 400 Ft + áfa/fm-től.


Társaságunk nem csak az fonat értékesítésben, hanem a teljes kivitelezés lebonyolításban is partner, melyhez mind a szakember, mind az alapanyag háttér biztosított. Saját termelésű akácoszloppal, cölöpverő technológiával, piacvezető gyártók vadhálóival gyorsan tudunk tartós kerítést építeni, beleértve a stabil, acélcsővázas kapukat is. Önnek már csak a lakatot kell felhelyeznie.

A klasszikus „mechanikus kerítések” mellett rendelésre a legeltetéses állattartásban már elterjedt, villanypásztoros technológiát is forgalmazunk. Ez a kerítéstípus alacsonyabb költséggel építhető, azonban fokozottabb a karbantartás igénye, illetve kiegészítő áramforrást igényel, így vezetékes villanyra, vagy napelemre is szükség van. Ezen technológia előnye a gyors kivitelezés mellett az áttelepíthetősége, a mobil alkalmazhatósága, illetve, hogy mechanikus kerítéssel kombinálva kiegészítő „extra” védelmet nyúlthat pl. a szőrmés ragadozók és a vaddisznó ellen.
Technológiai hátterünk ehhez a kerítéstípushoz is adott, saját termelésű, fűrészelt akác oszlopok, és élvonalbeli gyártók elektronikái a garanciái a tartós, hibamentes működésnek.

Kiváló minőségű termékek, garanciával, lakossági és üzemi igények kielégítésére is a VADEX-től!

Kérje ajánlatunkat! 

 

Információ és kapcsolat:

                                             Pereczes László ágazati igazgató

                                              telefon: 06 30 939 9061

                                              e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

    wikipedia     youtube     youtube

pagony logo 3 01

Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál

15eves vadgasztro logo final

 

Tűzgyújtási tilalom 

 

Mi erdőnk banner 160x290px feh

 

klima bannner 200x200

 
oee logo hu
 
erdeszetilapok logo hu
 
ek logo hu
am logo szines HU 002
 
szechenyiterv logo hu 

 

nka logo hu

 

velencei to turisztikai kartya front