Erdei Iskola

Fácános Hotel

                                                                                                               kisfaludi logo
 
erdiszallas logo

  

erdoknapja logo hu

 

fabook post 2018 OEE 002

 

ErdovarazsCsaladiNap Ver2 Color 002

 

FilmtarErdesz logo hu

 FilmtarVadasz logo hu

 

erdeiprogramok logo

 

erdo mezo logo

 

OrszágosJótékonyságiVadászat Logó zöld kicsi 

 

 

 

A vadászvendégek személyes igényeinek megfelelően szervezünk vadászatokat elsősorban saját 35 000 hektáros, minden igényt kielégítő üzemi vadászterületeinkre. A vadászat szerelmesei zavartalanul hódolhatnak mind apró-, mind nagyvadas szenvedélyüknek. Vadászterületeinken lehetőség van az országban élő összes vadászható apró- és nagyvadfaj vadászatára. Vadaskertjeink garanciát jelentenek a vadásza eredményes kimenetelére. Vadászterületeink szívében minden igényt kielégítő vadászházak várják a hozzánk látogató vendégeket, családtagjaikkal együtt.


Vadaszatszervezes-agancsokIrodánk vállalja vadászatok szervezését Magyarország legjelentősebb vadászterületeire, erdőgazdaságokhoz és vadásztársaságokhoz is. Igény szerint horgászati és egyéb szabadidős programot is biztosítunk vendégeink és családtagjaik számára.

Az érdeklődők rendszeresen találkozhatnak hirdetéseinkkel honlapunkon, emellett aktuális vadászati lehetőségekről, különleges ajánlatainkról a belföldi és külföldi vadászati szaklapokban.

A megadott telefonszámokon - több nyelven beszélő munkatársainkkal - közvetlenül vehetik fel a kapcsolatot, lehetővé téve a gyors, soron kívüli ügyintézést. Vadászvendégeink személyesen is megismerkedhetnek irodánk munkatársaival a jelentősebb belföldi és külföldi vadászati szakkiállításokon. a területet jól ismerő munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást a magyarországi vadászatokról.
Vadaszatszervezes-dam


Miért érdemes nálunk megrendelnie vadászatát?

  • saját üzemi vadászterületekkel rendelkezünk, ahol garantáljuk a vadászat és a szolgáltatások kiemelt színvonalát,

  • irodánk több évtizedes tapasztalattal bír,

  • vendégeink igényeit messzemenően figyelembe véve szervezzük a vadászatokat Magyarország erdőgazdaságainál és különböző vadásztársaságainál is,

  • irodánk teljes körű ügyintézést nyújt, mely a vadászati engedély kiváltását, balesetbiztosítás megkötését, meghívó levél kiállítását. Önnek csak annyi dolga marad, hogy érezze jól magát az itt töltött vadásznapok alatt!

  • a vadászat után irodánk - igény esetén - vendégeink későbbi trófeaszállítását is vállalja.

Világhírű saját nagyvadas területeinken - ahol már több uralkodó is megfordult - minden Magyarországon vadászható nagyvadfaj megtalálható, apróvadas területeink különösen nagy terítékű fácánhajtásaikról nevezetesek.
Vadaszatszervezes-vaddisznoVendégeink kívánságának megfelelően az ország bármely más vadászterületén is megszervezzük a vadászatot. Évente mintegy 60-100 vadászatra jogosulttal kerülünk szerződéses kapcsolatba, így gazdag kínálatot, választékot tudunk nyújtani az érdeklődők számára.

Amennyiben konkrét elképzelése van, kérjük a mellékelt jelentkezési lapot kitöltve irodánkhoz eljuttatni szíveskedjen, amely alapján irodánk egy kötelezettségnélküli konkrét ajánlatot küld.

 

Vadászterületeink

Vadászható vadfajaink

Vadászházaink

 
Eredményes magyarországi vadászatának legjobb partnere: a VADEX!

Információ és kapcsolat:

                                             Haas Béla    vadgazdálkodási ágazati igazgató

                                             telefon: 06 30 936 3172

                                             e-mail: haasb(kukac)vadex.hu

 

 

 

 

    wikipedia     youtube     youtube

pagony logo 3 01

Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál

15eves vadgasztro logo final

 

Tűzgyújtási tilalom 

 

Mi erdőnk banner 160x290px feh

 

klima bannner 200x200

 
oee logo hu
 
erdeszetilapok logo hu
 
ek logo hu
am logo szines HU 002
 
szechenyiterv logo hu 

 

nka logo hu

 

velencei to turisztikai kartya front