8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TOLNAI UTCA 1. posta@vadex.hu +36 22 510 500

2016. január

 

Március 1.: Újrapapír világnapja
Március 6.: Nemzetközi Energiahatékonysági nap
A jeles napok alkalmából pályázatot indítunk az általános iskola felső tagozatos osztályai és a középiskolás osztályok számára.

 

Az állami erdőgazdaságok erdészeti erdei iskoláinak és óvodáinak moduljaiban fontos szerepet kap a fenntartható erdőgazdálkodás témája, amely a környezettudatos szemléletmód kialakításához nélkülözhetetlen.
A pályázat célja, hogy felhívjuk a figyelmet a pazarló papírfogyasztásra, az újrahasznosításra, és a környezetkímélő energiafelhasználásra.

 

tervezzetek okohaz makettet palyazat

A pályázati munka benyújtásának feltételei:

1. A makett csak újrahasznosított alapanyagokból készülhet.

2. A 3 dimenziós ökoház makett maximum 20 cm széles és 20 cm magas lehet.

3. A pályázati anyag mellé szükséges egy word dokumentumban vagy nyomtatott formában elküldeni a produktum leírását, (amelyben a pályázók leírják, hogyan készült pályázati anyaguk, milyen energiaforrásokat szeretnének vele népszerűsíteni) valamint a nevezési adatlapot.

 

4. A makettnek ábrázolnia kell a produktum működési elvét, azonban nem kötelező működőképesnek lennie. 
 

A pályázati anyag beérkezésének határideje: 2016. március 7., 16 h


A legjobb pályaműveket kiállítjuk (időpont és helyszín később) és díjjal jutalmazzuk.
A pályamunkák csak akkor kerülnek zsűrizésre, ha a pályázati űrlapot és a produktum leírását is eljuttatják a VADEX Zrt. közjóléti és kommunikációs osztályára.

Cím: VADEX Mezőföldi Zrt., Közjólét és Kommunikáció, 8000 Székesfehérvár, Tolnai u. 1.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A nevezési adatlap letölthető a programok, pályázatok oldalon: http://www.vadex.hu/hu/turizmus-erdei-iskola/szabadido-programok