8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TOLNAI UTCA 1. posta@vadex.hu +36 22 510 500

Ha van aktualitása a finom magyar ízek, a minőségi élelmiszerek és mindezek gyártói megismerésének, dícséretének, akkor éppen itt, a 77. OMÉK-on van – köszöntötte Fazekas Sándor a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet elnyert, valamint különdíjat elnyert vállalkozásokat a 2015. szeptember 25-én megtartott díjkiosztó gálán.

A földművelésügyi miniszter a vásáron megjelent kiállítókat és termékeiket dícsérve elmondta: ilyenkor látni, hogy a magyar konyha mennyire sokrétű, mennyire gazdag és ötletes, és a kétévente rendezett vásárokon kiderül az is, a magyar élelmiszeripar nem érte még el a teljesítőképességének határát. Folyamatosan képes megújulni, a hazai földben termelt minőségi alapanyagokból újabb és újabb ételremekeket előállítani. Hangsúlyozta, a feltételek megteremtése mellett öröm elismerni a teljesítményt, a minőségi termelést.

Az OMÉK élelmiszerdíj pályázatán 7 nyertest köszöntöttek, köztük a VADEX Mezőföldi Zrt-t. A társaság a „vaddisznó gerinc csont nélkül termékével nyerte el a 77. OMÉK Élelmiszer Díj Különdíját, melyet Majoros Gábor vezérigazgató úr vett át.

Forrás:

Földművelésügyi Minisztérium

 

 OMEKelelmiszerdijas1

OMEKelelmiszerdijas2

OMEKelelmiszerdijas3