8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TOLNAI UTCA 1. posta@vadex.hu +36 22 510 500

 

2015 áprilisában megtörtént a Bence-hegyi kilátó ötletpályázatra beérkezett tervdokumentációinak bírálata.
A bíráló bizottság döntése alapján:
I. helyezett a Hello Wood Kft. pályaműve, az „Égig érő paszuly”.
II. helyezett Merkel Tamás és Kruppa Gábor pályaműve.
III. helyezett Bozsó Barna, Béres Csaba, valamint Bartha Zalán pályaműve.

Bővebben

 

visszatekintes a 2015
Júniusban a VADEX Mezőföldi Zrt. is csatlakozott erdei iskolai foglalkozásával az Első Európai Fenntarthatósági Hét programsorozatához, amelynek keretein belül bemutatásra került a soponyai Ökocentrum szárnyasvadkertjében felállított napelem és annak működési elvét magyarázó interaktív tájékoztató tábla.
Bővebben

 

visszatekintes a 2015.1

 


Június közeledtével a VADEX munkatársai szorgosan készültek a XIX. Nemzetközi Erdészeti és Faipari Sportnapok lebonyolítására. A júniusban megrendezett programon közel 700 ember vett részt és mutatta meg sportolói tehetségét. Büszkék vagyunk rá, hogy a létszám tekintetében rekordot ért el az általunk megrendezett esemény.
Bővebben

 

visszatekintes a 2015.2

A nyár folyamán több munkatársunk is emlékérmet kapott, illetve szakmai versenyen való részvételével öregbítette jó hírünket.
Büszkeségeink:
Emmerling Gábor, a VADEX Mezőföldi Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese, aki Bedő Albert emlékérmet kapott
Barta Ferenc, hivatásos vadász, erdész, aki a XXIII. Fejér megyei Vadásznapon Nimród érmet kapott
Sándorfalvy László, a természet és a vadászat elkötelezettje, aki kiváló vadgazdálkodást folytatott Sárréten, szintén a Fejér megyei Vadásznapon kapott Magyar Vadászatért Emlékérmet
Kővári Barnabás kiemelkedő eredményt ért el a 2015-ös Orfűn megrendezett EFOL-on
Nánási Zsolt kerületvezető erdész az év erdésze versenyen szintén szép eredményt tudhatott a magáénak

Bővebben a 146. OEE Vándorgyűlés egyesületi kitüntetéseiről

Bővebben a XXIII. Fejér megyei Vadásznap emlékérmeseiről

Bővebben a 2015. évi Efol-ról

 

 

visszatekintes a 2015.3

 

 

visszatekintes a 2015.4

 

 

visszatekintes a 2015.5

 

 

visszatekintes a 2015.6

 

 

Szeptemberben lezajlott a IX. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál a soponyai Ökoturisztikai Központban. A kezdetben esős idő nem törte le a vendégeink kedvét, a már megszokott jó hangulatban teltek a programok. 2016-ban a rendezvény 10 éves lesz. Érdemes ellátogatni a jubileumi eseményre.
Bővebben

 

visszatekintes a 2015.7

 


Szeptemberben vendégül fogadtuk a Sajó- Károly Kárpát- medencei Környezet- és természetvédelmi csapatverseny különdíjasait, akik erdei iskolai foglalkozáson vehettek részt a soponyai Ökoturisztikai Központban. Az egész napos programot egy finom ebéddel zártuk.

Bővebben

 

 

visszatekintes a 2015.9

 


Októberben a 19. Erdők Hete programsorozat alkalmából több foglalkozást is szerveztünk az érdeklődők számára. Bemutattuk a Gilice Erdészeti Erdei Iskola és Óvoda helyszíneit és programjait a pedagógusoknak, ingyenes szakvezetést biztosítottunk a Pákozd-Sukorói Arborétumban, és díjmentesen vehettek részt vendégeink a szombati több állomásos madármegfigyelő napon.
Bővebben


 

visszatekintes a 2015.10

 


Idén több alkalommal is sor került adományozásra. Először ősszel ajánlottunk fel nagyobb mennyiségben vadhúst (összefogva az Öreglak Vadfeldolgozó Kft.-vel) a határon szolgáló katonáknak.

Bővebben

 

A karácsony közeledtével a rászoruló embertársainkra is gondoltunk, így a VADEX Zrt. vadhúst adományozott a Soponya – Káloz Szociális és Gyermekjóléti Intézmény, valamint a székesfehérvári Kríziskezelő Központ számára.
Bővebben 

 

visszatekintes a 2015.11

 


November elején vált megtekinthetővé a felújított dégi kastélypark, amelynek rekonstrukcióját a Forster Gyula Nemzeti Örökségvédelmi és Vagyongazdálkodási Központ és a VADEX Mezőföldi Zrt. végezte. A történetileg hiteles felújításnak köszönhetően újra bejárhatjuk a meseszéppé „varázsolt” angolkertet.
Bővebben


 

visszatekintes a 2015.12

 


Októberben került sor a VADEX Mezőföldi Zrt. tanulmányi kirándulására, amely során az Egererdő Zrt. vendégszeretetét élvezhettük.
Bővebben
 

 

visszatekintes a 2015.13

 


Novemberben ünnepélyes keretek között került átadásra a soponyai Ökoturisztikai Központ szabadtéri kemence komplexuma, amellyel egyidőben megünnepeltük, hogy a társasággal együttműködő Székesfehérvári István Király Általános Iskola elnyerte az Örökös Ökoiskola címet. Ennek örömére az erdei iskola és óvoda munkatársai az avatást megelőzően erdei iskolai foglalkozásokat tartottak az intézmény diákjai számára.
Bővebben


  

visszatekintes a 2015.14

 


Novemberben hirdettük meg a „Nulla hulladék az erdőben” című rajzpályázatot az Európai Hulladékcsökkentési Héthez kapcsolódóan. Számos ötletes és szépen kidolgozott rajz érkezett hozzánk, így nem volt könnyű dönteni a szavazóknak. 

Bővebben

 

visszatekintes a 2015.15

 

 Decemberben sem maradtak magukra az erdei iskola és óvoda dolgozói. Adventi kincskereső csoportok érkeztek Soponyára, akiknek tagjai nem csak ajándékot, hanem számos élményt és tudást vittek magukkal haza.
Bővebben
 

 

visszatekintes a 2015.16

 

 

2014 decemberének fontos eseményeként említhető a székesfehérvári Erdei Delikátesz üzlet megnyitása, amely az országban egyedülálló termékkínálatával tette elérhetővé az erdő-mező ínyencségeit. A VADEX Zrt. megálmodta… Egy esztendő leforgása alatt 4 újabb bolt nyílt meg az országban a társaság útmutatásai alapján, franchise-rendszerben. A 2015-ben átadásra került üzletek Tatabányán, Miskolcon, Budapesten és Debrecenben várják vásárlóikat.
Bővebben


 

visszatekintes a 2015.1.17

 

 

A VADEX Mezőföldi Zrt. munkatársai kellemes Karácsonyi ünnepeket

és boldog Új Évet kívánnak!
Kövessenek bennünket továbbra is honlapunkon és facebook oldalunkon!